230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Učenici i profesori Škole stranih jezika Cerovac u programu razmjene putuju u Ameriku

Nedavno objavljeni rezultati konkursa za program razmjene učenika i profesionalno usavršavanje profesora (Youth Leadership and Teacher Professional Development u organizaciji Ambasade SAD u Sarajevu i Ministarstva spoljnih poslova SAD) raspisanog na nivou nekoliko hercegovačkih opština - Trebinja, Mostara i Stoca – izmamili su nam osmijeh na lice.

150228 YLP USA

"Vedrana Pavićević i Nemanja Milošević, koji su izabrani u kategoriji za obuku profesora, dugogodišnji su članovi nastavničkog kolektiva Škole stranih jezika CEROVAC sa brojnim profesionalnim uspjesima iza sebe, a nema sumnje i pred sobom. Iskreno nas raduje što su im njihov entuzijazam i posvećenost profesorskom pozivu još jednom donijeli priliku za stručno usavršavanje u inostranstvu i nova dragocjena iskustva.

Pored toga, neizmjerno smo ponosni što je petoro od ukupno šestoro srednjoškolaca izabranih za ovo edukativno putovanje u Ameriku učilo engleski jezik upravo u našoj školi. Svi oni su položili neki od vrijednih međunarodnih i lokalnih ispita, a njihov uspjeh je još jedan dokaz da učenje engleskog, kao i bilo kog drugog stranog jezika, otvara brojna vrata i pomjera granice.
Luka Gurović, Anastasija Vlatković, Anđela Svorcan, Jana Kojović i Mirko Golijanin su višegodišnji učenici naše škole i "Cerovac“ im čestita od srca", ističe se u saopštenju CEROVCA.

150301 cerovac

(Sponzorisano)