230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

DJ duo SUPERNOVA iz Trebinja objavio prvi album

Vuk Milivojević, učenik završnog razreda trebinjske Gimnazije i Gavrilo Spaić student Menadžmenta objavili su na Youtube kanalu poslednjeg dana februara ove godine prvi album imena Alegorija.

150129 vuk

Ovaj dvojac je za ime svoje grupe izabrao naziv Supernova, termin koji u astronomiji označava veliki prasak u nadi da će energiju koju plasiraju umnožiti i da će se to što oni stvaraju dopasti publici. Treba reći da je ovaj album u potpunosti autorsko djelo momaka iz Trebinja, sami su napisali tekstove, komponovali muziku i aranžirali pjesme. Muzički pravac je house, deep tesh progressive.

Prvi album su kako ističu namjerno stavili na youtube kako bi bio besplatan za sve, dok u zavisnosti od toga kako publika prihvati prvi album za naredni planiraju angažovati neku diskografsku kuću. "Album nije površan, nastojali smo da slike, zvukovi, i riječi spojimo u jedno, jer mislimo da te tri stvari, ako su dobro iskombinovane, mogu savršeno da se uklope. Da li smo u tome uspjeli, vidjećemo" kažu mladi muzičari.

Kako zvuče pjeme grupe Supernova sa albuma Alegorija možete poslušati i besplatno preuzeti OVDJE.