230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

ŽRK Leotar sa optimizmom dočekuje nastavak prvenstva

U VIII kolu rukometnog prvenstva Prve lige Republike Srpske za žene, ŽRK Leotar na svom parketu u subotu u 18 časova dočekuje ŽRK Radnik iz Bijeljine.

150228 leotar

Nakon temeljito obavljenih priprema i odigranog većeg broja kontrolnih utakmica kao i utakmica u okviru ARL Lige iz redova ŽRK Leotar sa optimizmom dočekuje nastavak prvenstva. Očekivanja i planovi u ovom dijelu sezone su optimistični, tim prije što su sve djevojke zdrave i u potpunosti spremne da odgovore izazovu koji su stavile pred sebe, a to je da ponove uspjeh iz prošlogodišnjeg proljetnog dijela takmičenja kada su osvojile maksimalan broj bodova i parket napustile neporažene kako sa domaćeg tako i sa gostujućih terena.

Prva želja i pomisao je da nas u ovom dijelu takmičenja zaobiđu povrede i pehovi koji su nas pratili u prošloj godini. I pored opreza sa kojim ulazimo u naredne susrete sa te strane, ne krijemo ambicije da osvojimo maksimalan broj bodova. Iako nas očekuju teška gostovanja u Brodu i Rogatici, u pripremnom dijelu smo pokazali da smo dostigli zavidnu formu i da se ne plašimo niti jednog rivala u ligi. Što se tiče prve utakmice u Subotu, obećavamo da će mo se založiti u punom kapacitetu da napravimo što bolji skor i u tu utakmicu ulazimo sa željom da na otvaranju sezone slavimo pobjedu nad doskorašnjim premijerligašem Radnikom i tako trasiramo put za dalje uspjehe.

Stručni štab ŽRK Leotar