230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Plodovi Hercegovine na Mediteranskom sajmu u Dubrovniku

Agencija za razvoj malih i srednjih preduzeća grada Trebinja je od 26. do 29. marta 2015. godine učestvovala na Mediteranskom sajmu zdrave hrane, ljekovitog bilja i zelenog preduzetništva u Dubrovniku i prezentovala proizvode lokalnih proizvođača iz Hercegovine.

150330 Sajam dubrovnik

Učešće na Sajmu je realizovano uz podršku japanske JICA-e i projekta „Turistički koridor Hercegovina“ a tom prilikom su, među velikim brojem izlagača iz regije, po prvi put organizovano predstavljeni proizvodi i ponuda četiri proizvođača iz Trebinja i tri proizvođača iz Mostara kao i turistički potencijali grada Trebinja.

Na Sajmu su uspješno prezentovani lokalni proizvodi od meda, ljekovitog bilja, smokava i domaći sirevi, a učešće na sajmu je ujedno bila i prilika za naše preduzetnike da učestvuju na ponuđenim radionicama, predavanjima i okruglim stolovima te da uspostave nove kontakte i saradnju koja će im omogućiti razvoj i povećanje obima svog poslovanja.

Agencija za razvoj malih i srednjih preduzeća grada Trebinja će i ubuduće nastaviti sa pružanjem podrške malim i srednjim preduzetnicima sa područja našeg grada aktivnim angažovanjem u svim projektima koji uključuju razvoj preduzetništva kao i kroz svoje redovne aktivnosti.