230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Održan zajednički koncert horova Trebinja i Nevade (foto+video)

Mnogobrojna trebinjska publika uživala je večeras u zajedničkom koncertu srednjoškolskih horova - Nevada Union High School Choir iz Kalifornije i hora trebinjske Muzičke škole u Hramu Svetog Preobraženja Gospodnjeg u našem gradu.

150330 hor5

U bogatom jednoiposatnom programu, koji je ispraćan dugotrajnim aplauzima, smjenjivale su se numere duhovne, klasične i moderne muzike. 

150330 hor2

U znak zahvalnosti za večerašnji izuzetan i veoma nadahnut koncert u ime Eparhije ZHiP i grada Trebinja sveštenik Dražen Tupanjanin je dirigentu Rodney Baggett-u uručio prigodne poklone, na čemu je gospodin Baggett i uzvratio.

Linda De Martini asistent nevadskog hora izrazila je veliko zadovoljstvo posjetom Trebinju, te zahvalnost na srdačnom gostoprimstvu. "Trebinje je mnogo lijep grad. Okruženje je potpuno drugačije od onoga na šta smo mi navikli u Kaliforniji, naravno u pozitivnom smislu. Zahvalila bih se organizatorima iz Trebinja na toploj dobrodošlici i gostoprimstvu. Mišljenja sam da će mi ovaj grad i ljudi ostati u lijepom sjećanju i nadam se da ćemo se ponovo vidjeti," naglasila je gospođa De Martini.