230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Šatorom po svijetu - Koni Kjus

Ona je Koni Kjus Ima 51 godinu po zanimanju je slikarka, a u Trebinje je došla iz daleke Kanade.

150418 kony

Pažnju žitelja Trebinja izazvala je jer je za svoje boravište odabrala podnožje Crkvine gdje je razapela svoj skromni šator. U gradu na Trebišnjici će boraviti do 15. maja kada se vraća u domovinu. Prije našeg grada boravila je u Međugorju i Stocu. Na internetu je vidjela avionski snimak našeg područja i odlučila da obiđe što više starih staza i bogaza.

Vedrim duhom oduševila je Trebinjce koji je obilaze i donose specijalitete karakteristične za naš kraj. Za mjesec dana koliko već boravi u Trebinju obišla je većinu vjerskih objekata koji su na nju ostavili snažan utisak. Kada u grad siđe po namirnice obavezno posjeti trebinjske kafiće u kojima popije svoj omiljeni napitak pivo i konobarima ostavi bagatu napojnicu. Avantursta u duši poželjela je da upravo na lokaciji na kojoj trenutno boravi kupi nekretninu pa je sa tim ciljem i posjetila nadležne u gradskoj administraciji.

U Trebinju joj se dopada baš sve ljudi, hrana, ritam grada i klima. Ne plaši se boravka na otvorenom, za sada joj je vrijeme išlo na ruku pa nam ne preostaje ništa drugo nego da joj poželimo još sunčanih dana i da joj boravak u našem gradu ostane u najljepšoj uspomeni. Koni srećno i u sledećoj avanturi!

150418 kony1

150418 kony2