230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Treće zlato Miline Mišeljić

Ekipa Athlete iz Celja za koju igra mlada i talenovana Trebinjka Milina Mišeljić osvojila je titulu prvaka Slovenije i tako se okitila trećom zlatnom medaljom u ovoj sezoni.

150420 milina

Od Miline saznajemo da je njen tim do titule stigao lako i veoma ubjedljivo. Košarkašice Atlethe trijumfovale su u svih pet play-off utakmica koje su odigrale protiv ekipa Triglava i Maribora. Treba reći i to da su košarkašice Atlethe postigle i podvig u slovenačkom prvenstvu, gdje su u  25 kola napravile niz od 25 pobjeda. Ovo je inače 11. put da ekipa Athlete iz Celja osvaja naslov državnog prvaka, a 4. uzastopni, čime su Celjanke postale najuspješniji ženski košarkaški kolektiv u Sloveniji.

Milina Mišeljić se polako ali sigurno oporavlja od povrede skočnog zglova koja je spriječila da da svoj puni doprinos za tim koji joj je omogućio da svoj talenat iskaže na pravi način. Kratku pauzu Milina Mišeljić će iskoristiti da posjeti svoje rodno Trebinje i radost zbog osvajanja zlatnih medalja podijeli sa porodicom i prijateljima.

150420 milina1

Milina fanovima dijeli autograme

O uspjesima koje je postigla sa sa igračicama iz tima Athelte iz Celja Milina za Lokoportal kaže: "Čast je biti dio ovog tima, dio tima pobjednika. Čast je braniti boje ovog kluba. Zahvalna sam treneru i upravi kluba na svemu što mi pružaju ovdje, što čine sve da se osjećam kao kod kuće. Od 4. avgusta pa do danas, disale smo jedna za drugu i smatram da smo ovo zaslužile. Medalja se osvaja na treningu, mi smo danas samo došli po nju. Što se tiče sledece sezone, nemam neke ozbiljne planove, neke ponude postoje i imam vremena da razmislim hladne glave. Želim da se u potpunosti oporavim od povrede, odmorim od veoma naporne sezone i naravno želja mi je da zaigram za reprezentaciju", podvlači Milina.