230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Adrenalinski turizam: Počela letačka sezona paraglajdera

Danas je kao i u proteklim godinama posjetom grupe francuskih pilota paraglajdera zvanično počela letačka sezona u našem gradu.

150423 paraglajderi

Nebo je bilo prošarano krilima raznih boja i bila su praznik za oči mnogobrojnih posmatrača. Njih su ugostili članovi Aero kluba Trebinje koji iz godine u godinu bilježe sve veći broj posjetilaca koji su ljubitelji vazduhoplovnih sportova. Naš grad ima velike potencijale za razvoj avanturistickog oblika turizma koji je u ekspanziji. Pored izleta na Leotar i letenja,Ffrancuzi su uživali u obilasku grada i u ostalim ponudama koje Trebinje pruža, obećali su uskoro ponovnu posjetu u još većem broju.

150423 aero

"Ovo su naši dugogodišnji prijatelji iz APPI asocijacije i došli su da ujedno razmjenimo iskustva koja primjenjujemo u svrhu povećanja bezbjednosti i unapređenja rada sa novim pilotima koji se obučavaju. Pružaju nam veliku podršku u radu na omasovljenju, povećanju bezbjednosi i uopšte unapređenju edukacije u paraglajdingu", rekao je za Lokoportal predsjednik Aero Kluba Trebinje Zoran Petrović.

Posebna atrakcija je bila 74-godišnji pilot koji sa lakoćom već dugi niz godina leti i uživa na čemu bi mu pozavidili i njegovi unuci.

(Fotografije iz vazduha by RS Hexacopter Snimanje iz vazduha Trebinje)