230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Novi uspjesi učenika škole "Cerovac“

Škola "Cerovac“ je danas svečanom ceremonijom dodjele diploma obilježila sjajan uspjeh svojih učenika na polaganju Cambridge ispita. 

150424 cerovac

 U decembarskom ispitnom roku Cambridge ispite je polagalo 15 učenika: 14 učenika je polagalo FCE ispit (nivo B2), a jedan učenik je polagao CAE ispit (nivo C1). Prolaznost koja je ostvarena iznosila je izvrsnih 100%.

Osim toga, tri učenika koja su dobila ocjenu A i koji su ujedno dosegli gornju kvotu bodovanja predviđenog za nivo B2, dobili su sertifikat za nivo više, odnosno za nivo C1. Ovakve situacije se smatraju rijetkošću u polaganju Cambridge ispita pa je utoliko uspjeh ovih učenika veći.
U ovoj priči o uspjesima, moraju se pomenuti i profesori škole „Cerovac“ koji svojim radom, stručnošću i posvećenošću kreiraju pozitivno okruženje u kome su učenici motivisani da uče i napreduju. Rezultati nesumnjivo govore u prilog tome.

Škola „Cerovac“ već dugi niz godina sarađuje sa Britanskim savjetom iz Sarajeva, čiji je predstavnik, gdin Samir Avdibegović, i ovaj put našao vremena da doputuje u Trebinje i čestita učenicima škole na zavidnim rezultatima.
Kao što je istakla gđa Miskin, direktor škole, kao i prof. Marina Marković koja je učenicima svečano uručila Cambridge diplome, osim rada i zalaganja od strane učenika i profesora, za ovakav uspjeh su izuzetno zaslužni i roditelji koji su svojim povjerenjem u školu „Cerovac“ dali šansu i svojoj djeci, i profesorima škole, da naprave razliku i podignu ljestvicu za razinu više. Sljedećim generacijama sigurno neće biti lako da dostignu izvrsnost sadašnje ali to zavisi od zajedničkog entuzijazma koga sigurno ima u izobilju u ovoj školi.

Osim Cambridge diploma, ovom prilikom su uručene i dvije diplome iz italijanskog jezika, CILS, visoki nivoi C1 i B2, za koje je takođe trebalo mnogo truda i uložene energije. Ove diplome za odlične rezultate u znanju italijanskog jezika su, recipročno zastupljenosti italijanskog jezika, značajne u međunarodnom okruženju kao i Cambridge diplome za engleski jezik.

Čestitamo svim učenicima i njihovim profesorima!

Vaš „Cerovac“

 (Sponzorisano)