×

Warning

JFolder: :files: Path is not a folder. Path: /var/www/vhosts/lokoportal.com/httpdocs/images/albumi/150424-bebe
×

Notice

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/albumi/150424-bebe
 
 
230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Udruženje BEBE obilježilo pet godina postojanja

Udruženje porodica sa problemom steriliteta BEBE proslavilo je večaras u hotelu Leotar u Trebinju pet godina rada i postojanja.

150424 bebe

Upravo na inicijativu udruženja BEBE u Republici Srpskoj odobrena su dva besplatna postupka vantjelesne oplodnje. Plan je da se utiče na nadležne kako bi i Fond zdravstvenog osiguranja finansirao i tri vantjelesne oplodnje. Zahvaljujući zalaganjima članova udruženja na svijet je od osnivanja do danas došlo 50 beba i to je najveći uspjeh ove organizacije i podsticaj za dalji rad. Veliki uspjeh udruženja BEBE je i nabavka medicinskog uređaja  histeroskopa koji je od velikog značaja za sve žene koje se liječe od steriliteta ali i za sve one koje imaju ginekoloških problema.

Udruženje je na svom osnivanju imalo četiri bračna para, a danas se taj broj popeo na 150 parova. Udruženje će kako saznajemo od članstva postojati sve dok postoji i jedan bračni par koji se bori sa sterilitetom, a večeras su još jednom pozvani svi parovi koji imaju problem da se pridruže udruženju Bebe kako bi se zajednički borili za potomstvo.

U okviru svečanostii održano je i predavanje na temu "Demografska slika Republike Srpske", koje su vodili stručnjaci iz oblasti steriliteta, te reproduktivnog zdravlja.

{gallery}150424-bebe{/gallery}