230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Rock Simfonija 10. maja u Trebinju

Muzička manifestacija "Rock Simfonija" poslije velikog koncerta u Banjaluci biće održana u Trebinju 10. maja ove godine.

150425 rock

Prisutni će biti u prilici uživati u velikim hitovima svjetski poznatih bendova, koje su oni obradili u svojim aranžmanima, kao što su “Metalika”, “Pink Flojd”, “Pearl Jam”, “Guns'n'Roses”, “Led Cepelin” i mnogim drugim.

Koncert će biti održan u Kulturnom centru u Trebinju, ulaz će biti besplatan.

“Rok simfonija” je muzički projekat zamišljen kao spoj modernog i klasičnog. Projekat je pokrenut prije pola godine, a cijeli rad je zasnovan na entuzijazmu i ljubavi prema muzici. Inicijativu za pokretanje ovakvog projekta pokrenuo je gitarista benda "Tupas mene“ Dragan Moconja. Okosnicu “Rock simfonije” čine članovi  pomenutog rock sastava.

150425 simfonija

Muzičari koji takođe učestvuju u projektu su studenti Muzičke akademije umjetnosti RS, profesori i učenici Srednje muzičke škole „Vlado Milošević“ te vokalni izvođači iz grupa Tupas Mene, Bandaneon Square, Acoben Electric, Lady D, Vanja the Frog i Brutal Protest.

Projekat je u Banjauci doživio nevjerovatan uspjeh i stekao ogromnu pažnju kako u Srpskoj tako i širom regiona i Evrope.