230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Najava: "Saga o Trebinju" u 11 knjiga Ljubiše Anđelića

Naš sugrađanin, novinar, sportista i publicista Ljubiša Anđelić ove godine obilježava vrijedan jubilej, 50 godina aktivnog bavljenja novinarstvom, a u međuvremenu je objavio i 11 romana posvećenih događajima i ličnostima koji su obilježili grad na Trebišnjici.

150519 ljubisandjelic

Tim povodom Narodna biblioteka Trebinja organizovala je književno veče njemu u čast. Književno veče posvećeno čovjeku koji se svojim radom i djelom i sam upisao u istoriju Trebinja nosi ime "Saga o Trebinju" gdje će ljubitelji Ljubišinog djela biti u prilici da sa autorom razgovaraju o njegovih 11 romana. Pored Ljubiše Anđelića u četvrtak 21. maja sa početkom u 19 u prostorijama Narodne biblioteke o djelu gospodina Anđelića govoriće profesorica srpskog jezika Olgica Cice, profesor Radoslav Milošević, pjesnik Novica Telebak Teni, novinar Rato Mijanović i grafički inžinjer Žarko Butulija.

Da podsjetimo, Lokoportal je sa gospodinom Ljubišom Anđelićem snimio seriju kratikih filmova pod nazivom "Kroz Trebinje sa Ljubišom", a ovo je odlična prilika da se podsjetimo Ljubišinih priča.

Serijal priča na youtube kanalu Lokoportala pogledajte OVDJE.