230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Rukometaši Leotara upisali četvrtu pobjedu u nizu

Rukometaši Leotara večeras su ostvarili 4. pobjedu u nizu protiv ekipe Teslić rezultatom 42:31, u okviru zaostalog 20. kola Prve rukometne lige Republike Srpske.

150529 rukomet

Trebinjski Gaučosi su nešto lošije otvorili utakmicu, pa su morali da pristižu za Teslićanima gotovo tokom cijelog prvog poluvremena. U drugom poluvremenu potpuno druga slika na parketu u Bregovima. Trebinci su krenuli furiozno raspucao se RIsto Misita po boku, kroz sredinu je probijao večeras nezaustavljivi Milorad Inić, a jednako ofanzivni su bili Kolovrat i Bartolović. Već sredinom drugog dijela pobjednik nije bio upitan, samo je bilo pitanje kojom razlikom će Leotar da slavi. Nešto veću minutažu zabilježile su večeras i mlade nade Leotara koje su večeras briljirale na parketu deklasirajući već "ranjene" Teslićane. Odlični su bili Igor Vuletić, Đorđo Šegrt, Dušan Vidačić, Miloš Knežević i Ranko Komnenović. Moramo napomenuti i odličnu igru, odnosno odbranu oba golmana Leotara Danijela Jurkovića i Veselina Savovića, pogotovo u drugom dijelu, koj su u mnogome zaslužni za večerašnji rezultat.

Najbolji strijelec bio je Milorad Inić koji je čak 11 puta tresao mrežu gostiju. Sa druge strane odličan je bio Adnan Dikadžić sa 8 pogodaka.

"Četvrta pobjeda za redom, a sedma od deset u drugom dijelu Prvenstva, od kojih sedam na strani, samo govori da smo ušli u odličnu formu, a ostaje žal za nešto lošijim izdanjima na startu prvenstva, ističe za Lokoportal trener domaćih Dragiša Koraćević, i dodaje da je prezadovoljan igrom svojih prvotimaca i 4. pozicijom na tabeli, te da će u narednu sezonu ući sa mnogo većim ambicijama. 

U derbiju posljednjeg kola Leotar u Trebinju sutra dočekuje ekipu Drine iz Višegrada a meč je na programu u 19 časova u sportskoj dvorani u Bregovima.

RK LEOTAR - RK TESLIĆ 42:31 (18:17)

SD Miloš Mrdić - Gledalaca 100 - Sudije: Bogdanić - Kuprešanin - Banja Luka.

RK Leotar: Savović, Vidačić 1, Komnenović 1, Vuletić 3, Bartolović 6, Kolovrat 6, Knežević 1, Šutalo 3, Spaić, Kapor 2, Misita 4, Jurković, Inić 11, Uljarević 2, Bratić, Šegrt 3. Trener: Dragiša Koraćević.

RK Teslić: Dikadžić 8, Martinović 5, Jotanović 4, Bosiljčić 4, Markuljević, Jokić 3, Josić, Tomić, Beginović, Đekanović, Nikolić 7, Spasojević. Trener: Zoran Kujundžić.