230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Mijat Gaćinović danas dolazi u rodni grad

Mijat Gaćinović, osvajač zlatne medelje na Svjetskom prvenstvu u fudbalu za uzrast do dvadeset godina koje je nedavno završeno na Novom Zelandu danas stiže u svoje Trebinje.

150622 mijat

Sa samo dvadeset godina Mijat je postigao sve ono o čemu svi sportisti sanjaju. Sa reprezentacijom Srbije uzeo je svjetsko zlato koje su samo najhrabriji i dobri poznavaoci ove vanserijske generacije priželjkivali. Velike utakmice iznjedre i velike igrače, a Mijat Gaćinović je upravo to - igrač o kome se priča i o kome će se tek pričati. Da se radi o vrhunskom fudbaleru pokazao je i prije dvije godine kada je sa reprezentacijom Srbije osvojio evropsko zlato u Litvaniji i fantastičnim golom i sigurnim izvođenjem jedanaesteraca doveo svoj tim do pobjede. Mijat je pokazao kakvim kvalitetima ljudskim i sportskim raspolaže, a danas je red da grad Trebinje pokaže kako se dočekuje šampion.

Lokoportalu preostaje samo da vas pozove da danas oko 16 časova na Trgu slobode dočekamo Mijata i da mu kažemo jedno veliko ljudsko hvala što ime našeg grada pronosi u šampionskom svjetlu.

150625 mijat