230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

MIJAT GAĆINOVIĆ POZLATIO TREBINJE

Preko hiljadu građana Trebinja danas je na Trgu Slobode gromoglasnim aplauzom i povicima oduševljenja pozdravilo svjetske šampione Mijata Gaćinovića i Stanišu Mandića.

150626 mijat

Zlatni momci su zajedno sa svojom rodbinom, prijateljima i svim ljubiteljima sporta u gradu na Trebišnjici uz pjesmu uživali u velikom uspjehu čiju veličinu je još uvijek teško zamisliti.

Svi su željeli sliku sa šampionima, sliku za istoriju i ovi izuzetni momci, koji su u pojedinim trenucima jedva dolazili do daha svima su izašli u susret.

Reprezentativce Srbije u Beogradu je dočekalo preko sto hiljada ljudi, a povodom dočeka u rodnom gradu Mijat je između ostalog rekao "Uvijek je najljepše u rodnom gradu. Prijatno ste me iznenadili, nisam očekivao ovako veličanstven doček". Staniša Mandić se zahvalio na dočeku i zamolio publiku da Mijatu u čast otpejevaju pjesmu "Ti si srpski Neimar Mijate" što je masa oduševljeno prihvatila, dok su za Stanišu uz Mijatovu pratnju uzvikivali "Razbio si Brazil Staniša"...

Da je Mijat Gaćinović pobrao sve simpatije Trebinjaca svih uzrasta govori i podatak da je više od sat vremena posvetio svojim fanovima koji su oduševljeni ovim izuzetnim momkom.

150626 mijat1

Ostale fotografije od početka slavlja u Trebinju pogledajte na Facebook stranici Vašeg Lokoportala.