230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Moto reli MAS u posjeti Trebinju

Članovi Moto kluba TNT danas su u Rock klubu Underground ugostiili pedesetak motociklista VII Turističkog moto relija Moto asocijacije Srbije koji su na proputovanju kroz naš grad.

150629 reli

Predsjednik Moto asocijacije Srbije i predsjednik Moto kluba "Srem" Milenko Kolibar - Krkelja je za Lokoportal istakao da je ovo jedinstveni turistički moto reli koji ide kroz tri države bivše Jugoslavije. Cilj ove manifestacije je prvenstveno druženje, kao i prikazivanje bajkera u pravom svjetlu. "Mi bajkeri smo "MI", kada dijelimo istu emociju uživanja na dva točka, kada smo ugroženi u saobraćaju i kada se borimo za podizanje svjesti o nama" ističe Kolibar. Na svom dvotočkašu, Milenko Kolibar došao je iz Sremske Mitrovice da podrži svoje kolege, a kako kaže, motorom je do sada prešao skoro milion kilometara. Obišao je gotovo cijelu Evropu.

XII Turistički Moto Reli Moto Asocijacije Srbije se ove godine održava u periodu od 24. do 30. juna 2015. Krenuo je iz Obrenovca i vozi se preko Crne Gore odnosno Tivta, preko Trebinja sve do Istočnog Sarajeva gdje se reli i završava.