230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Najava predstave: Ko to tamo režira?!

U ponedeljak 27. jula u pozorišnoj sali Kulturnog centra u Trebinju u okviru Festivala festivala premijerno će biti izvedena predstava "Ko to tamo režira?!" autora mladog trebinjskog režisera i glumca Igora Svrdlina.

150721 ko to tamo rezira

Predstava "Ko to tamo režira?!" nastala je po motivima komada "Predstava" Gorana Vrbanića, a adaptaciju i režiju potpisuje Igor Svrdlin. Nastala je iz potrebe ansambla da se poigra eksperimentalnom formom.

Za gledanje ove predstave koja počinje u 20 časova i 30 minuta preporučljivo je da uključite sva čula, i posebno moždane vijuge i prepustite se bestidnom svijetu pozorišta.

U predstavi igraju Darko Kurtović, Vesna Đurić, Aljoša Ilić, Jelena Bovan, Ratomir Mijanović i Igor Svrdlin. Scenografiju potpisuje Vesna Đurić, kostimografiju Ivana Gurović, originalnu muziku i dizajn zvuka Jovan Vučur, maske osmislila i izradila Milica Jeremić, a majstor svjetla je Nebojša Gurović.

Predstava Ko to tamo režira?! ne bi bila realizovana bez svesrdne pomoći i podrške rukovodstva i osoblja Kulturnog Centra Trebinje.