230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Hotel NAR obogatio turističku ponudu Trebinja

Trebinje iz godine u godinu posjećuje sve veći broj turista i jedan je od najvažnijih turističkih odredišta u Bosni i Hercegovini.

150723 nar

Da bi turistička ponuda bila upotpunjena na pravi način pobrinuli su se u firmi Mediterana dok Trebinje koja je ovih dana posjetiocima iz svih krajeva svijeta otvorila vrata svog hotela. Novoizgrađeni hotel "Nar" nalazi se u neposrednoj blizini južne gradske zaobilaznice na samo kilometar od centra grada. Hotel "Nar" je projektovao renomirani sarajevski arhitekta Amir Vuk Zec dobitnik prestižnih priznanja i nagrada za dizajn. Nar je hotel sa četiri zvjezdice i posjeduje sve ono što turistički objekti ove kategorije moraju imati u svojoj ponudi tj. IPTV, centalno grijanje i hlađenje, direktnu telefonsku liniju, besplatni bežični pristup internetu, mini barove kao i sefove.

Nar raspolaže sa 67 luksuznih ležajeva raspoređenih u 31 sobu i jedan apartman. Sobe su opremljene tako da svojim dizajnom i elegancjiom zadovoljavaju potrebe i najzahtjevnijih gostiju. Sam hotel Nar posjeduje vinski bar u kome se nalaze vina renomiranih hercegovačkih vinskih podruma kao i restoran površine 150 metara kvadratnih u kome se služe tradicionalna hercegovačka jela i pića vrhunskog kvaliteta. Ovaj objekat koji je svojim izgledom u potpunosti uklopljen u ambijent Hercegovine u najboljem mogućem svjetlu promoviše turističku ponudu našeg grada, a kako saznajemo od vlasnika iz Nara poručuju da će se truditi da budu maksimalno profesionalni u svim segmentima poslovanja te da će im turista i njegovi zahtijevi biti uvijek na prvom mjestu. Treba reći i to da hotel Nar u svom sastavu ima i parking od 30 parking mjesta koja se neprekidno nadziru.

Vaše je da dođete, a sve ostalo prepustite našem veoma profesionalnom osoblju koje vam stoji na raspolaganju, poručuju iz novotvorenog hotela Nar u Trebinju.

Kontakt info: www.hotel-nar.com, +387 59 22 66 00, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

(Sponzorisano)