230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Mijat Gaćinović u Bundes ligi!

Najbolji fudbaler Vojvodine ipak ide u Njemačku...

150729 mijat

Dugo se u medijima spekulisalo gde će kapiten Vojvodine nastaviti karijeru i izgleda da je ta saga konačno završena.

Mijat karijeru neće nastaviti u Holandiji, kao što je to učinio nekadašnji igrač Vojvodine Dušan Tadić, nego će karijeru nastaviti u jednom od najlepših gradova u Evropi - Frankfurtu na Majni!

Prema pisanju nemačkog lista "Bild", Ajntraht iz Frankfurta je dugo tražio igrača koji će nadomestiti skori odlazak Japanca Takašija Inuija, a u kombinaciji je bio čak i Andrija Živković iz Partizana.

Izbor je na kraju pao na ofanzivnog vezistu Vojvodine koji je sa selekcijom Srbije do 20 godina prošlog meseca postao šampion sveta. I pored interesovanja Crvene zvezde i Partizana, ali i holandskog Groningena, 20-godišnji Trebinjac će svoju karijeru graditi u mnogo jačoj Bundes ligi.

Mijat će se tako u klubu pridružiti i nekadašnjem saigraču iz Vojvodine Slobodanu Medojeviću, kao i povremenom reprezentativcu Srbije Aleksandru Ignjovskom, ali je pitanje da li će ovaj fudbaler i posle letnjih priprema ostati u klubu.

Frankfurt je prošlu sezonu završio na devetom mestu, a u novu sezonu ulazi sa novim trenerom. Umesto legendarnog Tomasa Šafa na klupu će sesti Armin Fe kome je ovo drugi mandat u klubu. (Mondo.rs)