230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Mokri dolovi odbranili titulu šampiona Olimpijade

Pobjednik 59. Olimpijade u malom fudbalu, takmičenju koje se tradicionalno održava na stadionu malih sportova "Aleksandar Masleša" u Trebinju je ekipa Mokrih Dolova koja je savladala ekipu Tina Stanica nakon boljih izvođenja penala čime je odbranila prošlogodišnju titulu.

150731 mokri dolovi

Ovu fantastičnu fudbalsku predstavu pratilo je preko dvije hiljade naših sugrađana, a čitav događaj protekao je u pravoj sportskoj atmosferi. Rezultat regularnog dijela meča bio je 1 : 1 a golove su postigli Džudža za ekipu Mokrih Dolova i Barović za tim Tina Stanica. Prva serija izvođenja penala završena je rezultatom 5 : 5 da bi strijelac jedinog pogodka za Tinu Barović bio neprecizan u narednoj rundi izvođenja penala nakon kojih je slavila ekipa Mokrih Dolova.

Favorizovana Ekipa Mokrih Dolova bez obzira na pobjedu u finalu nije blistala, nakon prvih sedam osam minuta koje su pripale timu iz Mokrih Dolova na terenu je briljirala ekipa Tine koja prosto sinoć nije imala sreće. Utakmicu je sudio fantastični sudijski dvojac u sastavu Rade Vukasović i Dušan Berak koji je svoj nimalo lak posao odradio na vrhunskom nivou.

Najbolji igrač 59. Olimpijade je Dejan Džudža, dok je sa devet postignutih golova najbolji strijelac Milan Milišić. Za najboljeg golmana proglašen je Saša Papović iz Mokrih Dolova, dok je titulu najperspektivnijeg igrača ponio Nikola Komlen član ekipe Tina Stanica. Pehar najboljem igraču uručio je Lazar Petrović, sestrić trebinjskog heroja Nebojše Mašića, velikog čovjeka i sportiste koji je poginuo na današnji dan prije tačno 20 godina, a ovo je prilika da ga se sjetimo i da se još jednom poklonimo njegovim sjenima.

Da podsjetimo treće mjesto osvojila je ekipa Donjih Polica koja je savladala ekipu Hrupjela .