230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Vodič kroz Trebinje na aplikaciji za mobilne telefone

Zvanična aplikacija Turističke organizacije Grada Trebinja pod nazivom Trebinje City Guide se od 03.08.2015. godine može besplatno preuzeti na Google play store na slijedećem linku: https://play.google.com/store/apps/details?id=rs.e_fioka.interaktivniizlog

150804 Trebinje City Guide

Aplikacija sadrži aktuelne i kompletne informacije o bogatoj turističkoj ponudi Trebinja, atrakcijama, kulturno-istorijskom naslijeđu, gastro ponudi, smještaju, kulturnim i sportskim manifestacijama, ali i mnoštvo drugih korisnih informacija.
Aplikacija sadrži integrisanu interaktivnu mapu koja omogućava vizualizaciju obilaska turističkih znamentitosti, kreiranje direkcija kretanja, kao i lokaciju mesta za koja su korisnici zainteresovani.
U suštini, ova aplikacija predstavlja turistički vodič kroz Trebinje na mobilnom aparatu korisnika.

Ključne funkcionalnosti aplikacije su:

  • Aplikaciju je moguće koristiti i u offline i online režimu (ažuriranje sadržaja se vrši online). Izbor između 3 jezika: engleski, ruski i srpski.
  • Vodič kroz atrakcije, aktivnosti, smještaj, gastro ponudu, manifestacije.
  • Interaktivna mapa sa geolokacija objekata od značaja.
  • Kontakt telefoni sa opcijom direktnog pozivanja iz aplikacije.
  • Kontakt informacije, lokacije na mapi sa direkcijama kretanja i još puno korisnih informacija.

Turistička organizacija Grada Trebinja primjenjujući moderne načine poslovanja i komunikacije potvrđuje da prati savremene trendove na turističkom tržištu i ide u korak sa konkuretnim turističkim destinacijama. Iz ove organizacije poručuju da će uskoro biti napravljena i aplikacija za iPhone telefone.