230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Koraćević održao prozivku

Prvim treningom i prozivkom igrača danas su na stadionu Police počele pripreme rukometnog kluba Leotar za početak Prvenstva Republike Srpske.

150804 rukometasi prozivka

Šef stručnog štaba Leotara, Dragiša Koraćević, bivši prvotimac ovog trebinjskog premijerligaša zadovoljan je odzivom na prozivku.
Koraćević na početku nove sezone na raspolaganju ima 23 igrača, a okosnicu tima uglavnom čini mlađi igrački kadar. Za sada jedini stranac u ekipi je Miodrag Kapor iz Bileće. Koraćević će u ovoj sezoni moći da računa na povratnika u tim desnog beka Milojevića, koji će biti veliko pojačanje  Leotara., a tu su već iskusni Uljarević, Inić, Knežević...

I ove godine finansije diktiraju ambicije

Koraćević je za Lokoportal istakao da će i ove sezone od finansijske podrške uprave grada umnogome zavisiti pojačanje ekipe, kao i ambicije za bolje rezultate. Trijumf Leotara na posljednjem turniru rukometa, kao i dominantna igra u drugom dijelu prošle sezone dokazuju kvalitetnu igru trebinjskih gaučosa, koji bi uz neophodnu finansijsku podršku imali sve predispozicije za ostvarivanje visokog plasmana u Prvenstvu RS.

Rukometaši će ovih dana imati kondicione treninge, kao i treninge u teretani, gdje će raditi na fizičkoj spremnosti, dok će za  dvije sedmice preći u dvoranu i krenuti sa taktičkim trenizima. 

Do početka prvenstva, koje je zakazano za oko 90 dana, Koraćević planira i nekoliko prijateljskih mečeva sa jačim timovima iz Premijer lige BiH i Prve lige Crne Gore.