230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

NAŠE JE BOLJE u Trebinju

VOLIM SVOJE moto je manifestacije koja se danas održava u srcu Trebinja na Trgu slobode, a koju je organizovala Privredna komora Republike Srpske u okviru kampanje promocije domaćih proizvoda i usluga „Naše je bolje“.

150822 domace

Mnogobrojni hercegovački privrednici i preduzimači učestvovali su u kampanji, a potrošačima su predstvaljeni i dijeljeni proizvodi kao i promotivni materijal.

Porukama  „Kupim, gradim“ i „Kupim, sadim“ ovom kampanjom Privredna komora RS građane upoznaje sa svim vrstama domaćih proizvoda i kroz komuniкаciju sa ljudima na način da shvate da i u uslovima ekonomske krize svaki pojedinac može dati svoj doprinos da svima bude bolje. Kampanja "Naše je bolje" provodi se već treću godinu u periodu od 15. jula do 15. septembra a ima za cilj promociju domaće proizvodnje i jačanje svijesti proizvođača i potrošača o značaju i potrebi kupovine domaćih proizvoda.

Naše je bolje! Proizvedeno u Srpskoj

Misija

Promovisati kvalitetne domaće proizvode, podizati svijest stanovništva o kvalitetu i važnosti kupovine domaćih proizvoda...

Cilj

Projekta „NAŠE JE BOLJE“ je dati dodatni podsticaj domaćoj privredi za povećanje proizvodnje, novo zapošljavanje, poboljšanje kvaliteta naših proizvoda, unapređenje poslovanja privrednih društava iz RS i podizanje nivoa njihove konkurentnosti u odnosu na strane proizvođače i sl.

Znak

Projekta „NAŠE JE BOLJE“ simbolizuje Republiku Srpsku sa tekstualnom porukom „Proizvedeno u Srpskoj“ i sloganom Projekta „Naše je bolje“.