230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Vidačić ostaje u Leotaru

Košarkaški stručnjak Dragoljub Vidačić (43) i ove sezone će biti šef stručnog štaba člana košarkaške elite Swisslion Leotara iz Trebinja.

150828 vidacic

Rođeni Trebinjac je protekle sezone ostvario veliki uspjeh sa Leotarom ulaskom u Ligu 6 sa podmlađenim sastavom Leotara. Pripreme za nastupajuću sezonu počele su 17. avgusta, a sezona počinje 10. oktobra, do kada su panirane i kontrolne utakmice sa rivalima iz regiona.

Prema riječima trenera Vidačića ambicije kluba su ponavljanje prošlosezonskog rezultata i plasmana u Ligu za prvaka. "Probaćemo da igramo nešto bolje i brže što nam može donijeti plasman u playoff. Za to će nam biti potrebno mnogo napora, a s obzirom da za bh. prilike imamo dvije prednosti, jedna od njih je veliki broj domaćih igrača, a druga je stabilan izvor finansiranja, nadamo se da ćemo zacrtano i ostvariti" istakao je za Lokoportal trener Leotara Dragoljub Vidačić. On je dodao da je potvrđena saradnja sa iskusnim centrom Miroslavom Radenkovićem (32) iz Beograda, koji bi trebao uveliko da pojača redove trebinjskog premijerligaša. Visok je 204 cm, a do sada je nastupao za timove iz Prve lige Srbije (Vojvodina, Novi Sad, Smederevo, Metalac, Tamis Petrohem, KK FMP), kao i Slovačkoj i Mađarskoj.

Vidačić će od početka sezone takođe moći da računa na potpuno oporavljenog Dejana Šakotića, kao i igrače koje su činili okosnicu Leotara prethodnih godina - Aleksića, Pelkića, Ninkovića, Rikala, Mijovića, Milanovića, Lužajića...