230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Vozači oprezno u blizini škola !!!

Povodom početka školske godine danas su policijski službenici policijskih stanica Centra javne bezbjednosti Trebinje, a u skladu sa planom MUP-a Republike Srpske, na području istočne Hercegovine, počeli sa pojačanim prisustvom na prilaznim putevima i raskrsnicama u blizini škola.

150901 policija


Zamjenik komandira Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Trebinje Tihomir Ivković je, u izjavi novinarima, istakao da je pojačano prisustvo policije u blizini škola jedan dio aktivnosti kampanje „Zaštitimo djecu u saobraćaju“ i dodao da će, u narednom periodu, pored ove aktivnosti policijski službenici u svim osnovnim školama održati edukativna predavanja za najmlađe osnovce o bezbjednom i pravilnom učešću u saobraćaju.

„U posljednje tri godine nije bilo saobraćajnih nezgoda u kojima su učestvovali učenici na putu prema školi ili u blizini škola“ naglasio je Ivković.
„Cilj je jasan, bezbjednost učenika – učesnika u saobraćaju“ rekao je zamjenik komandira Ivković i apelovao na vozače da obrate više pažnje na kretanje pješaka, da voze oprezno posebno u blizini škola.

150901 policija1