230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Rukometaši moćni na početku prvenstva

Rukometaši Leotara odlično su otvorili prvenstvo savladavši večeras u Trebinju u okviru drugog kola Prve lige Republike Srpske ekipu Golić Šarić iz Banjaluke rezultatom 28:24.

151003 rukometasi

Rukometaši Golić Šarić bili su ravnopravan protivnik veći dio meča, posebno u prvom poluvremenu, kada su u nekoliko navrata imali gol prednosti. Ali, odlična igra u napadu kao i u odbrani pogotovo u zadnjih deset minuta meča koja su bila presudna, uz veliku podršku domaćih navijača u dvorani u Bregovima, rukometaši iz Banjaluke nisu uspjeli iznenaditi favorizirane Trebinjce. Najefikasniji u redovima Leotara bio je sjajni Risto Misita sa 6 golova. Kod gostiju najbolji je bio Srđan Mijatović sa nevjerovatnih 13 pogodaka. 

"Prva utakmica je uvijek teška, bi li smo pod imperativom pobjede što se osjetilo u igri i sami igrači su sebi unijeli nervozu i bili u kontra ritmu. U prvenstvo smo uđli be dovoljnog broja kontrolnih mečeva i nijesmo bili maksimalno uigrani, što se vidjelo u igri. Najbitnije je da smo pobijedili pogotovo posle slabe igre, što je vrlo bitna stvar za nas na samom startu prvenstva. Čestitke igračima na požrtvovanosti i zalaganju i naravno na tri boda. Hvala i publici naravno i nadam se da će ih u sledećoj utakmici biti još više, a mi ćemo to uzvratiti borbenošću i zalaganjem. Sutra se već  spremamo za sledeću utakmicu koju igramo u srijedu protiv Mladosti u Banjaluke, meč prvog kola koji je bio odgođen" istakao je za Lokoportal trener Leotara Dragiša Koraćević. 

RK Leotar: Savović, Šegrt, Šutalo 4, Bojović, Bartolović 5, Kolovrat 3, Spaić, Dobranić, Milojević 3, Kapor 2, Misita 6, Jurković, Inić 1, Uljarević 3, Bratić, VIdačić. Trener: Dragiša Koraćević.

RK Golić Šarić: Bilandžić, Knežević 4, Šušak 1, Telen, Knežević 1, Bajić 1, Hušić, Mijatović 13, Kalamanda, Prestaš 2, Tomičić, Bubić 2. Trener: Goran Gagić. 

U srijedu Leotar gostuje u Banjaluci gdje će se, u odloženoj utakmici 1. kola sastati sa ekipom Mladosti.