230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Trebinjci biraju Friend Travel

Turistička agencija Friend Travel iz Trebinja će zbog sve većeg interesovanja građana ubuduće češće organizovati putovanje na relaciji Trebinje - Beč a u planu je i proširivanje turističke ponude u još nekoliko popularnih destinacija Evrope.

151123 wien

Tridesetak turista koji su posredstvom Friend Travela proteklog vikenda boravili u Beču puni su riječi hvale i svima koji su u mogućnosti preporučuju da izaberu ovu veoma profesionalnu agenciju koja svojim klijentima nudi izuzetne uslove putovanja. Put do Beča koji traje nekih 18 časova zahvaljujući novim autobusima koje posjeduje agencija protiče bez ikakvih problema, jer se radi o veoma udobnim vozilima prilgođenim upravo dužim relacijama. Turistima iz Trebinja Beč je približio i pokazao sve njegove znamenitosti turistički vodič Zoran Miladinović koji je neizostavni dio tima Friend Travel.

Za tri dana koliko se boravi u austriskoj prestonici obiđe se svo ono što ovaj lijepi grad čini nezaobilaznom turističkom destinacijom za sve turiste svijeta, a pomenućemo samo neke monumentalna katedrala Svetog Stefana, dvorac Hofburg, Burg teatar, dvorac Šenbrun, Dunavski toranj, dvorac Belvedere i još mnogo mnogo toga vrijednog pažnje. Ovaj četvorodnevni aranžman u koji mora biti uključeno najmanje 30 osoba košta 265 maraka po osobi, a moguće je i plaćanje na rate. Putuje se preko Slovenije, Hrvatske i BiH, a u Beču je obezbijeđen smještaj u hotelu sa 4 zvjezdice.

Nađite vremena za sebe priuštite sebi putovanje o kome već dugo razmišljate, obratite se Friend Travelu koji će učiniti sve kako bi pronašao aranžman koji odgovara vašem ukusu i vašem džepu. Posjetite turističku agenciju Friend Travel u Starom gradu i raspitajte se na licu mjesta o putovanju koje će obogatiti vaš život i o kome će te rado pričati.