230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Leotar - Centar - Sudije isprovocirale prekid meča

Derbi 10. kola i odličnu igru Leotara i Centra zasjenilo je protekle noći krajnje nekorektno suđenje kao i verbalni sukob koji je rezultirao prekidom utakmice.

151205 kmf leotar centar

Gosti iz Sarajeva ekipa Centra poveli su preko Nermina Jusića u 4. minuti, da bi Leotar u 17. minuti preko Dejana Džudže poravnao na 1:1, što je bio rezultat sa kojim se otišlo na odmor. U nastavku domaći pojačavaju ritam i ofanzivno i odlučno igraju kako bi bodove ostavili u Trebinju. Napetost je rasla, a šanse su se ređale na obje strane. U 25. minuti Miljan Vico na asistenciju Srđana Andrića zabija za vodstvo Leotara 2:1.

Gosti su napadali svim silama gol Perišića koji je sjajnim paradama branio gol Leotara. Sa druge strane odličan je bio i golman gostiju Omerbegović U 33. minuti Džudža pravi 6. akumulirani prekršaj prilikom kojeg dobija drugi žuti, odnosno crveni karton. Na veliku radost preko 300 navijača Leotara Radmilovićev udarac sa 10. metara brani Perišić, nakon čega nastaje kraći verbalni sukob igrača oba tima, poslije kojeg je odlukom delegata meč prekinut. Gosti iz Sarajeva, odnosno njihov trener Dženan Muminović nakon prekida delegatu i domaćinima upućuje zahtjev da se sportska dvorana isprazni te da će samo tako nastaviti meč.

Strasti su se smirile, domaćini ispunjavaju zahtjev Sarajlija kako bi se meč nastavio, međutim i pored toga što je ostalo 7. minuta do kraja susreta od kojih bi 2 minuta igrali sa igračem više na parketu i svaki sledeći prekršaj bi se pretvorio u deseterac, gosti se ne vraćaju na teren i po svemu sudeći utakmica će biti registrovana službenim rezultatom 5:0 u korist Leotara. Sa druge strane Trebinjce najvjerovatnije očekuje i novčana kazna zbog lošeg organizovanja meča.

Mišljenje je mnogih prisutnih da je sukob, te na kraju i prekid meča isprovocirao sudijski par Primorac i Knežević,  koji je tokom cijelog meča sudio na štetu Leotara, kao i da se ekipa Centra nije ponijela sportski jer su bili stvoreni svi uslovi za nastavak meča.

KMF LEOTAR - MNK CENTAR 2:1 (PREKID U 33. MINUTU)

Sportska dvorana "Miloš Mrdić" Bregovi. Gledalaca 400. Sudije: Romeo Primorac, Damir Knežević i Muamer Čulov. Delegat: Ahmedin Čvorak.

KMF Leotar: Perišić, Savo Andrić, Džudža 1, Šešelj, Srđan Andrić, Šaraba, Bokić, Miladinović, Vico 1, Milivojević, Vukanović, Šutalo, Zečević. Trener Dragan Spaić.

MNK Centar: Omerbegović, Kahvedžić, Jusić 1, Mulahmetović, Jelić, Radmilović, Novoselac, Salčin, Babić, Tufekčić, Delihasanović, Mulaosmanović. Trener: Dženan Muminović.