230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Veliki talenat Milina Mišeljić nastavlja da impresionira

Kao što smo i navikli od naše Trebinjke Miline Mišeljić koja iz godine u godinu napreduje i niže uspjehe, i ovoga puta nas je obradovala sa novim priznanjem.

160126 milina

Milina i njen tim osvoji su treće mjesto kao sportski kolektiv u Celju. Grad Celje koji uveliko cijeni i nagrađuje rad i trud svojih sportista uručio je Milini pehar za perspektivnog sportistu koje ovaj grad dodjeljuje za izuzetno zalaganje i rad. Ona je u 2015. godini pružala sjajne partije kako u juniorskoj tako i u seniorskoj kategoriji kluba Athlete i za to je zasluženo i nagrađena.

160126 milina1

Ovo je treće priznanje za talentovanu Trebinjku i njen klub od kada igra za Athlete.

"Mnogo mi znači ovo priznanje, jer je to dokaz da neko prati naš rad, trud i zalaganje, što svakako igračima daje dodatnu motivaciju. Lijepo je znati da je to neko prepoznao. To bi trebalo uraditi i Trebinje kada su u pitanju njegovi građani i sportisti koji vole i predstavljaju svoj grad u najboljem svjetlu, ma gdje god oni bili. Za sve postoji oblik nagrade i pohvale, što je Celje sinoć i dokazalo", poručuje Milina za Lokoportal.

Milinu u ovoj godini očekuju mnogi izazovi. Njen klub je početkom januara počeo pripreme za drugi dio sezone. Već su se plasirali na završni turnir Kupa Slovenije. "Iza nas su dvije sedmice teških treninga. Našu juniorsku ekipu čeka turnir prvaka u Šopronu, poslije toga igramo završni turnir Kupa, Final four juniorskog prvenstva, kao i državno prvenstvo. Smatram da smo spremne i da ćemo ostatak sezone odigrati na najbolji mogući način", ističe Milina.

Ostaje da i u ovoj godini poželimo svu sreću našem mladom talentu, kao i u budućoj karijeri.