230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Prijem za Nišlije

U gradskoj uprave Trebinje danas je upriličen prijem za učenike i nastavnike koji su u okviru zajedničke inicijative Trebinja i Niša juče doputovali u Trebinje.

160126 nislije

Prijem je organizovao gradonačelnik Trebinja Slavko Vučurević. Sa učenicima i nastavnicima iz Niša su doputovali i zvanični predstavnici Opštine Medijana - predsjednik Opštine Zoran Stojanović i predsjednik Skupštine opštine Momčilo Radojičić.

U Trebinje je juče doputovalo ukupno 40 učenika koji će u našem gradu boraviti do 29. januara, do kada će biti smješteni u porodicama svojih vršnjaka. Planirano je da učenici za vrijeme boravka obiđu brojne kulturne i istorijske znamenitosti, te sklope dugotrajna prijateljstva sa vršnjacima iz Trebinja.

Gradonačelnik Trebinja je danas izrazio nadu da će učenici pamtiti boravak u Trebinju te da će se iznova vraćati u Dučićev grad. 

Gimnazijalka iz Niša Danica Stepanović u Trebinju je danas proslavila svoj 17. rođendan, a Gradska uprava joj je darovala simboličan poklon.

„Ovi mladi ljudi, koji tek izlaze na put, mislim da će punog srca nastaviti ovu saradnju koju smo mi započeli i da će ovu tradiciju preneti i svojim pokolenjima u nasleđe. Mislim da je i ovo tek početak i da ćemo našu saradnju uspjeti da proširimo na povezivanje privrednika, što bi bilo veoma korisno za zamrle privredne aktivnosti u našim sredinama“, rekao je na prijemu predsjednik opštine Medijana Zoran Stojanović.

Prijemu učenika prethodio je prijem za nastavnike i zvanične predstavnike GO Medijana u kabinetu gradonačelnika Trebinja. (Grad Trebinje/Lokoportal)