230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Počele pripreme rukometaša Leotara za nastavak prvenstva

Danas su u sportskoj dvorani u Bregovima igrači rukometnog kluba Leotar počeli svoje pripreme za nastavak sezone.

160126 rukometasi

Okosnicu tima čini isti tim koji je igrao od početka sezone, velikom većinom igrači iz Trebinja.

Prema riječima šefa stručnog štaba Leotara Dragiše Koraćevića njegovi prvotimci će ovih dana imati kondicione treninge, kao i treninge u teretani, da bi u narednom periodu krenuli sa taktičkim treninzima, a do početka prvenstva koje starta početkom marta mjeseca, planirano je i nekoliko prijateljskih mečeva sa timovima iz regiona. 

Leotar je poluzezonu završio na 3. poziciji na tabeli i ima izgledne šanse za osvajanje titule prvaka Republike Srpske i plasman u Premijer ligu BiH. 

"Ambicije su uvijek najveće, ali ipak, cilj nam je sami vrh tabele. Imamo povoljan raspored u nastavku sezone i u goste nam dolaze jači protivnici iz vrha tabele, dok imamo nešto "lakša" gostovanja. Moramo iskoristiti prednost domaćeg parketa, a nadamo se i podršci publike, dok ćemo u mečevima na gostovanjima dati sve od sebe da bodove donesemo u Trebinje. Na vrijeme smo krenuli sa pripremama, imamo nešto više od 30 dana da uđemo u formu i krenemo ofanzivno u napad na titulu" izjavio je Dragiša Koraćević za Lokoportal.