230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Kupujmo domaće, kupujmo proizvode sa oznakom LJEKOBILJE

Ljekobilje LJbilje doo Ljubinje kompanija koja se godinama bavi uzgojem i otkupom ljekovitog bilja, proizvodnjom eteričnih ulja, sadnica i sjemena ljekovitog bilja je još jednom pokazala da je ono što je autohtono i prirodno najbolje i najzdravije.

160127 ljekobilje

Pod brendom "Ljekobilje", preduzeće "LJBILJE" doo Ljubinje proizvodi i prerađuje ljekovito, aromatično i začinsko bilje... 

PROJEKAT LJEKOVITO BILJE

Proizvodni program:

  • otkup i primarna prerada samoniklog ljekovitog, aromatičnog i začinskog bilja;
  • proizvodnja filter, klasičnih, monokompomponentnih i višekomponentnih čajeva kao pomoćnih ljekovitih sredstava;
  • proizvodnja sjemena ljekovitog bilja;
  • proizvodnja sadnica ljekovitog bilja;
  • plantažiranje ljekovitog, aromatičnog i začinskog bilja;
  • proizvodnja eterskog ulja;
  • proizvodnja sadnica voća.

DOKAZ KVALITETA

Dugi niz godina aktivni smo učesnici mnogih sajmova i osvajači brojinih nagrada i priznanja! Naši proizvodi uvijek plijene pažnju javnosti, a Hercegovinu predstavljamo u najboljem svijetlu gdje god da se pojavimo. Ljekobilje je prošle godine na Međunarodnom sajmu ekologije i turizma koji je održan u Novom Sadu za Hercegovački čaj od vrijeska osvojilo Zlatnu medalju čime je dobilo i zvaničnu potvrdu stručnjaka da se hercegovačko bilje s punim pravom zove i ljekovito, jer bilje iz hercegovine zaista liječi. 

160127 ljekobilje2

"Ljbilje" otkupljuje svo kvalitetno bilje kojim ovaj kraj obiluje, ali i proizvodi danas u svijetu tako tražene trave kao što su na primjer vrijesak, smilje i lavanda.

160128 ljekobilje plantaza

160127 ljekobilje1

Okusi Hercegovinu

U svim bolje opremljenim ugostiteljskim objektima koji vrednuju i štite domaću proizvodnju širom Hercegovine, kao i Srbije i Crne Gore možete uživati u brojnim ljekovitim čajevima porijeklom baš iz Hercegovine. Naši promoteri se već nalaze na terenu kako u Hercegovini tako i u regionu, ukoliko ste zainteresovani za poslovnu saradnju kontaktirajte nas na telefone: + 387 59 621 598; + 387 65 681 953; + 387 65 666 331.

Kada uđete u trgovinu ne dozvolite da vas zavaraju primamljive ambalaže o kojima ništa ne znamo i koje nas kupe samo skupim reklamama, dajte prednost kvalitetu i zdravlju koje vam nude proizvodi naših, domaćih proizvođača. Kupujmo domaće, kupujmo proizvode sa oznakom Ljekobilja.

DA LI STE VEĆ PROBALI NAŠE PROIZVODE?

(Sponzorisano)