230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

7. Crno belo veče okupilo Grobare iz regiona

Protekle noći je u Domu mladih u Trebinju održano sedmo "Crno belo veče", koje tradicionalno organizuje Udruženje navijača Partizana "Grobari Trebinje".

160130 grobari


Osim Grobara iz Trebinja druženju su prisustvovali navijači iz Herceg Novog, Nikšića, Bileće, Gacka, Sarajeva i Beograda (Grobari Jug i Antiromi), a svojim prisustvom druženje su uveličali članovi pank-rok benda "Grupa JNA".

Grobari Trebinje kao navijačka grupa, egzistira već dugi niz godina, a Rješenjem Osnovnog suda u Trebinju od 2010. su pravno i formalno stekli sve uslove da u okvirima Zakona djeluju na mnogo većem i ozbiljnijem nivou. Ono što ovo udruženje čini posebnim, ne samo u odnosu na druga navijačka udruženja, već i na sve oblike organizovanja, da oko 80% punoljetnih članova udruženja čine akademski građani, sa visokim obrazovanjem. 

Udruženje se nije okrenulo samo navijanju, pa su organizatori mnogih društveno korisnih  i humanitarnih djelovanja, kao što su učestvovanje u akcijama čišćenja grada, te dobrovoljnim darivanjem krvi. 

Ovom prilikom su ispred Udruženja Grobari Trebinje uručene zahvalnice grupama i pojedincima koji su večeras došli da podrže ovaj tradicionalni skup.  

Nakon oficijelnog dijela prešlo se na druženje uz muziku, jelo i piće, koje je potrajalo do kasno u noć. Danas će gosti vrijeme provesti u obilasku gradskih znamenitosti.

(Foto: Željko Miletić)