230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Svratite u kafe restoran Picerije LSashon...

Sa zadovoljstvom vas obavještavamo da je otvoren kafe restoran picerije LSashon u Trebinju, na poznatoj adresi Herceg Stefana Kosače (Bregovi).

160204 lsashon

Na drugom spratu u jednom toplom, ambijentu, punom živopisnih kolorita služimo Vam najukusnija jela, pečena po recepturama italijanskih majstora.

Pažljivo odabranim najkvalitenijim namirnicama trudimo se da vam ponudimo jela nezaboravnog i vrhunskog ukusa.

U našoj ponudi pored raznovrsnih pica svih veličina, nalaze se i jela italijanske kuhinje, paste, lazanje,  palačinke, kao i vama dobro poznati pileći giros i sendviči sa velikim izborom salata i priloga, od kojih izdvajamo najbolji caciki u gradu. Uz sve to u ponudi su sve vrste bezalkoholnih pića, domaći kolači, kafa i topli napici, TVx2, free Wi-Fi. Uz naše specijalitete nudimo isključivo kvalitetna vina poznatih trebinjskih vinskih podruma.

Atmosfera povjerljivosti, ušuškanosti i svečanog raspoloženja podržana je muzikom u pozadini uz koju možete da pričate, čak i veoma tiho, a da Vas osoba sa kojom ste izašli savršeno razumije. Naravno, za takav užitak potrebno je mnogo više: osoblje koje će biti ljubazno, nenametljivo i diskretno, i osjećaj da je sve to samo zbog Vas! I jeste!

U restoranu picerije LSashon organizuju se poslovni sastanci, kokteli, slavlja, proslave, rođendani...a u budućnosti Vas očekuju i brojna iznenađenja, dnevne akcije, i još mnogo toga...

Sigurni smo da Vas naši specijaliteti neće ostaviti ravnodušnim. 

Dođite i probajte najbolje pice u originalnom i autentičnom ambijentu, a ako prolazite Bregovima svakako nas posjetite, jer za prolaznike ih sjeckamo i na parčiće!

TELEFONSKE REZERVACIJE 066 728 727

Dostava najukusnijih pica kao i dostava ostalih specijaliteta pravo na vašu kućnu adresu.

Buon appettito

 FACEBOOK PAGE

 (Sponzorisano)