×

Warning

JFolder: :files: Path is not a folder. Path: /var/www/vhosts/lokoportal.com/httpdocs/images/albumi/160206-kmf leotar
×

Notice

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/albumi/160206-kmf leotar
 
 
230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Furiozan start Leotara u Ligi za prvaka

Fudbaleri Leotara na samom početku Lige 6 u futsalu bilježe ubjedljivu pobjedu nad ekipom Brotnja iz Čitluka rezultatom 6:2.

160206 mica kmf leotar

Iako je nedostajala podrška sa tribina zbog kazne Leotaru, favorizovani Trebinjci su odigrali sjajan meč. Igraju konkretno od starta načinju mrežu gostiju još u 3 minuti. Prepoznatljiva igra domaćih reflektovala se u odličnoj realizaciji. Gosti su do poluvremena imali "punu" mrežu -3. U nastavku su Čitlučani krenuli ofanzivno i rizično sa 5 igrača na parketu. Uigrani Trebinjci sjajno su odigrali odbranu i za vrlo kratko vrijeme zabili još dva gola iz kontra napada. Gosti su nakon toga odustali od taktike pet na četiri. Ipak, padom ritma igre i nakon dvije ishitrene greške igrača Leotara Brotnjo se upisuje na semafor. Tačku na i u meču stavljaju Cimirot VIco i Andrić koji u izvanredno izgrađenom kontranapadu zabijaju za konačnih 6:2. Sjajni su bili golmani na obje strane.

Višestruki šampioni BiH i RS su još jednom pokazali nadmoć i tako poslali jasnu poruku svojim protivnicima da imaju ozbiljne ambicije za osvajanje titule. 

SD Miloš Mrdić. Gledalaca: 0. Sudije: Pljevljak, Bajrović, Bogilović (Sarajevo).

KMF LEOTAR - MNK BRTONJO 6:2 (3:0)

KMF Leotar: Vukanović, Džudža, Cimirot, Andrić Savo, Andrić Srđan, Šaraba, Maroš, Vico, Đurić. 

MNK Brotnjo: Galić, Šunjić, Čilić, Livaja, Suton, Andačić, Šego, Dujmović, Galić, Grgić. 

Pobjede u prvom kolu su ostvarili i MNK Mostar SG i MNK Centar.

{gallery}160206-kmf leotar{/gallery}