230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Leotarovim kadetima iskliznula titula u Osečini! Promašili koš za pobjedu!

Kadeti košarkaškog kluba Leotar su u finalu turnira Osečanski pobednik u Osečini sinoć poraženi od strane ekipe KK Kotor rezultatom 61:60.

160206 kadeti3

Tako je stavljena tačka na boravak i igre naših košarkaša na ovom međunarodnom turniru. Utakmica je obilovala čestim promjenama vođstva obje ekipe. Rezultat je u čitavom toku utakmice bio na klackalici +3 ili -3, tako da se ušlo u neizvjesnu završnicu u kojoj su košarkasi iz našeg grada pokazali čvrstinu, ali i brzopletost u nekoliko situacija kada su mogli da se odvoje na pristojnu rezultatsku prednost i utakmicu privedu kraju na svoju radost.

160206 kadeti2

Međutim, kako to obično bude, ušlo se u penal završnicu u kojoj su staloženiju i mirniju psihu imali košarkasi iz Kotora i na 9 sekundi prije kraja poveli sa pola koša razlike. Leotar je imao posljednji napad i mogućnost da postane osvajač turnira, ali je poslednji šut koji je uputio Boris Filipović zavrsio u obruču i donio neopisivo slavlje mladim košarkašima KK Kotor, a igračima Leotara veliku tugu za propuštenim šansama u većem dijelu utakmice. Uprkos svemu smogli su snagu da sportski pruže ruku sinoć boljim Kotoranima.

Trener Milan Komar je posle meča izjavio da je u potpunosti zadovoljan kompletnim izdanjem svojih pulena na turniru i da će iz ovog meča igrači izaći bogatiji za jedno iskustvo koje ne može prirediti nikakav režiser i da će koristiti da se u budućem radu radi na otklanjanju uočenih grešaka zbog kojih ostaje žal za neosvojenim prvim mjestom na turniru. Komar se zahvalio organizatoru turnira Opštini Osečina na veoma toplom dočeku i dobroj organizaciji kojoj bi mogli da pozavide mnogi poznatiji klubovi u regionu. Košarkasi Leotara polaze za naš grad u nedelju ujutro i očekujemo da se vrate tokom večeri.

160206 kadeti1

160206 kadeti