230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Drži se Džaja svi smo uz tebe!

Dvadesetdevetogodišnji Danijel Pudar iz Trebinja kome je jedan skok u more u sekundi promjenio život. jer je zbog udarca glavom u morsko dno zadobio frakturu vratnog pršljena već 16 mjeseci provodi u rehabiltacionim centrima u kojima vodi borbu za i najmanji pokret.

160210 dzaja

Za Danijela su se borili stručnjaci sa tri klinike iz tri države, nakon povrede operisan je u Kliničkom centru u Podgorici gdje je proveo 30 dana, potom je zahvaljujući Helikopterskom servisu RS prebačen u Zavod za rehabilitaciju "Miroslav Zotović" u Banja Luci u kojem je proveo 10 mjeseci da bi zahvaljujući istom servisu bio prebačen u Dubrovnik na Polikliniku "Glavić". Rehabilitaciju je nastavio u Institutu "Dr Simo Milošević", a rezultat napornog rada se nazire. Danijel se trenutno nalazi kući a za nastavak liječenja u Institutu u Igalu potrebna značajna novčana sredstva jer u ovoj ustanovi dan boravka košta 86 evra.

Napretka u oporavku ima, ali nastavak liječenja je neophodan, kao i pomoć svih humanih ljudi!

Danijel je potpuno zavisan od svoje porodice. I kuća se morala prilagoditi njegovom stanju - od nabavke kreveta, kolica do izgradnje rampe. Sljedeći i najvažniji korak u Danijelovom liječenju bio bi povratak prezicnih pokreta ruke, da bi se oslobodio potpune zavisnosti od drugih.

Trebinje, a ponajbolje njegovi bliski prijatelji i poznanici znaju Danijela - Džaju kao uvijek nasmijanog i vedrog momka, a po njegovim postovima na društenim mrežama vidimo da nije izgubio svoj prepoznatljivi pozitivan stav i duh.

U Trebinju se na više lokacija prikupljaju sredstva, od kojih je jedna "Džajin" kafe bar BRKO u Starom gradu, gdje ga čeka njegova ekipa koja želi da se što prije vrati.

Pokažimo humanost, na Trebinju i Trebinjcima i svim ljudima dobre volje je da pokrenemo niz akcija kako bi smo prikupili dovoljno sredstava da naš Danijel može nastaviti sa liječenjem, za početak da na račun broj 562 0998125299487 Danijel Pudar koji se nalazi u NLB banci uplatimo novac.