230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Trebinje ponosni domaćin predstavnika različitih kultura

Turistička organizacija Trebinja u saradnji sa Agencijom "Blue diamond“ iz Beograda po treći put je uspješno trebinjskoj publici priredila svojevrsnu smotru različitih kultura, folklora, mladosti i ljepote.

160503 folklor1

Samo pogled na nošnje gostiju iz inostranstva dovoljno govori o pravom bogatstvu kulturnih raznolikosti, koje su Trebinjci večeras imali priliku vidjeti. Ovo je još jedan dokaz da je Trebinje grad otvorenog srca i uvijek ponosan domaćin ovakvih manifestacija.

Organizatori su učesnicima festivala poželjeli ugodan boravak u gradu na Trebišnjici, da sklope nova prijateljstva i da na najbolji način predstave kulturu zemalja iz kojih dolaze. Na kraju manifestacije su u znak prijateljstva razmjenjeni prigodni pokloni.

Svi predstavnici zemalja učesnica ovogodišnjeg Festivala folklora naveli su da su prezadovoljni organizacijom festivala i da im je drago što imaju priliku da posjete Republiku Srpsku, a posebno su istakli, nadaleko čuveno gostoprimstvo Trebinjaca.

Na 3. Međunarodnom festivalu folklora“ su se osim domaćih, GKUD "Alat SWISSLION", KUD "Hercegovina" Petrovo polje i ANI "Jovan Dučić", mnogobrojnoj publici predstavila kulturno-umjetnička društva i plesne grupe iz Grčke, Turiske i Bugarske.

160503 folklor

160503 folklor2