230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Stiže ljeto! Osvježite vaše vozilo u najkraćem mogućem roku!

Vrijeme je da servisirate klima uređaj u vašem ljubimcu. Tokom godine, a posebno zimi, kada se klima uređaj rijetko koristi, u njegovoj unutrašnjosti se stvaraju plijesni, gljivice i bakterije.

160521 r trade Pored toga što stvaraju neugodan miris, štete i vašem zdravlju. U auto servisu R-Trade u Trebinju, pored standardne usluge punjenja klime i zamjene filtera možete i uraditi dezinfekciju klima uređaja. Dezinfekcija se može uraditi klasičnim hemijskim sredstvima sprejevima i pjenama.

Odnedavno je ovaj servis uveo i novu uslugu dezinfekcije klima uređaja i kompletne unutrašnjosti vozila OZONOM. Ova usluga se posebno preporučuje jer pored dezinfekcije klima uređaja radi i dezinfekciju kompletne unutrašnjosti vozila. Uklanja ili smanjuje mirise duvana i vlage. Ozon se poslije tretmana potpuno razgrađuje i ne ostavlja nikakve hemijske tragove pa ne šteti zdravlju.
Punjenje klime i dezinfekciju auto servis R-Trade radi na najsavremenijim uređajima svjetski poznatih proizvođača "VALEO" i "MAGNETI MARELLI"!

I sve to po najpovoljinijim cijenama u gradu!

DOBRODOŠLI

(Sponzorisano)