230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Zakoračite u svijet zdrave hrane sa BIO SHOP-om

BIO SHOP Trebinje postoji od 2016. godine i njegova misija je da populariše zdrav način života. Ovo podrazumjeva odgovarajuću ishranu, ali i zdrav odnos prema tijelu i duhu, kao i prema prirodi.

160526 bioshop

Prodavnica zdrave hrane, BIO SHOP, osvojiće vas na prvi pogled svojom raznovrsnom ponudom zdravih namirnica, kao i slatkih delicija svojstvenih dalekim orijentalim krajevima. Tu je, po prvi put u Trebinju i potpuno prirodna, organska kozmetika koja u svom sastavu sadrži viskovrijedne hranljive sastojke mediternskih ljekovitih biljaka, tipičnih za naše krajeve. A ukoliko se zateknete u šetnji i uhvati vas glad, mi smo vam pripremili veliki izbor orašastih plodova i niskokaloričnih integralnih grickalica koji će biti idealan izbor za užinu, lagani doručak ili večeru.

U vremenu kad Vam višak kilograma utiče na raspoloženje... treba se okrenuti dijetetskim proizvodima koje možete naći u našoj ponudi, kako bi ste regulisanjem probave, detoksikacijom, unošenjem optimalne količine kalorija, uz fizičku aktivnost ostvarili svoju idealnu težinu i liniju.

Svi oni koji se bave sportom mogu pronaći proizvode iz programa sportskih suplemenata, a u ponudi se nalazi i raznovrsno sušeno i kandirano voće, kao i veliki izbor biljnih čajeva, začina, preparata u službi zdravlja, vitalnosti, higijene i još mnogo toga...

Uostalom, posjetite nas, na našoj adresi u Njegoševoj bb, i sami se uvjerite!

Od 08 - 21
Subotom od 09 - 17

Želja nam je da pažnja i briga koju mi posvećujemo zdravom načinu života budu inspiracija - za sve one koji su dobrog zdravlja da to zdravlje i očuvaju, a nada i motivacija - za one koji su oboljeli, bez obzira na uzrok i trenutno stanje organizma.

Vaš BIO SHOP

(Sponzorisano)