230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

APIS promovisao MAKITA proizvode

APIS preduzeće za trgovinu, proizvodnju špediciju i usluge danas je organizovalo cjelodnevnu Demo kombi prezentaciju MAKITA alata na kojoj su kupci mogli dai iskoriste neke od pogodnosti pri kupovini.

160621 makita

Riječ je o promociji  dobro poznatih alata MAKITA - Demo kombi sa preko 100 različitih aparata koje su brojni majstori, građevinjci i preduzimači imali priliku vidjeti i probati uz savjete profesionalnih Makitinih stručnjaka.

Promocija je održana u prostorijama APIS MIX CENTRA u trebinjskom naselju Mokri dolovi. Najpopularniji su svakako bili akumulatorski alati koji sudosta lakši i praktičniji za rad sa ergonomskom drškom. Za razliku od električnog alata čiji je rad uslovljen prisustvom struje i dužinom kabla, akumulatorski alat ima veliku prednost jer svoju energiju snadbjeva sa brzopunjivom baterijom jakog kapaciteta. Makita nudi najširi izbor akumulatorskih alata sa najnaprednijom tehnologijom primjene litijum-ionskih akumulatora. Još jedna značajna prednost ovih alata je kompatibilna pratforma, odnosno više različitih alata može raditi na isti akumulator.

MAKITA, čiji je APIS generalni zastupnik, jedna je od vodećih firmi u proizvodnji visokokvalitetnih alata i opreme u svijetu, a njihove najnovije kataloge proizvoda možete pogledati OVDJE.

Sve MAKITA proizvode možete poručiti upravo u APIS MIX CENTRU.

(Sponzorisano)