230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Gdje vježba Mijat Gaćinović?!

Danas smo u Fitnes klubu TONUS zatekli jednu od najvećih trebinjskih zvijezda Mijata Gaćinovića prvotimca Ajntrahta iz Frankfurta, velikog atletu i čovjeka. 

160624 мијат

Svojstveno je da sportisti na tzv. aktivnom odmoru rade na sebi, kako bi ostali maksimalno pripremljeni za profesionalne zadatke koje ih očekuju u sezoni. Tako i Mijat svakog dana provede po nekoliko sati vježbajući u teretani, a ako tome dodate fudbalske treninge prostim računom dolazite do podatka da Mijat minimum šest sati u toku dana provede trenirajući. Eto vam odgovora na pitanje zbog čega spada u red vrhunskih sportista.

Zbog velike izdržljivosti koju mora da pokaže na terenu, on je uvijek u vrhunskoj formi

Mijat kaže da je Tonus najbolji trebinjski fitnes klub, jer posjeduje sve što je potrebno sportistima kako bi održavali top formu i pripremali se za važne mečeve. Kada je na odmoru u svom rodnom gradu skoro svakodnevno vježba u Tonusu. Kako kaže za Lokoportal ne koristi teške tegove i veliko opterećenje, a danas je odradio kružni trening za jačanje mišića, sa naglaskom na leđa i donji dio tijela u cilju izgradnje što bolje izdrživosti, razvoja snage i spriječavanja povreda.

Posjetite i vi Fitnes klub Tonus i uvjerite se u bogat fitnes i kardio program i pridružite se u vježbama sa zvijezdama. Pogledajte i izdvojite pojedine vježbe vrhunskih atleta koje ovdje treniraju, a koje možete da uvrstite u svoj fitnes program. Pomoću njih možda nećete biti brzi i vješti kao što su ONI, ali ćete imati izvajano tijelo i sjajnu kondiciju.