230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Mlada glumica Marija Đajić oživljava ljetnu pozornicu u Trebinju

Trebinjska glumica Marija Đajić pokrenula je juče na društvenim mrežama inicijativu o obnavljanju ruiniranog ljetnog kina u Starom gradu.

160629 ljetno kino

Ona je na svom Facebook profilu objavila saopštenje u kojem poziva sve zainteresovane u akciju čišćenja i "Oživljavanja ljetne pozornice u Trebinju". Saopštenje Vam prenosimo u cjelosti:

"Poštovani sugrađani obavještavam vas da krećem u akciju čišćenja Ljetnog kina u Starom gradu. Čišćenje će se obavljati u subotu i nedelju u terminima od 09 do 12h i od 17 do 20h. S obzirom na stanje koje nas tamo čeka zamolila bih sve one koji će se odazvati akciji da se dobro obuku (preporučujem neke stare gumene čizme, donji dio garderobe da bude dugih nogavica, a gore nešto svjetlijih boja i rukavice) da ponesu boce sa vodom i ukoliko imaju neke alatke. Sve detaljne informacije o akciji možete dobiti na društvenoj mreži Facebook u grupi Oživljavanje ljetnje pozornice u Trebinju. Stoga još jednom pozivam sve ljude dobre volje da nam se pridruže i da zajedničkim snagama probamo da dokažemo da se svašta može kad se male ruke slože".

Marija Đajić