230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

TROJKA IZ BLOKA u subotu u Trebinju!

U subotu 23.  jula sa početkom u 18 časova na sportskim terenima "Srđan Aleksić" u Bregovima održaće se sportsko humanitarni turnir u šutiranju trojki pod zvaničnim nazivom TROJKA IZ BLOKA.

160719 тројка

Nakon niza uspješnih humanitarnih turnira širom Srbije, po prvi put ovo takmičenje organizuje se i Trebinju. Kotizacija po učesniku je 5.00 KM, a novac prikupljen od kotizacija, kao i donacija će biti iskorišten za pomoć socijalno ugroženim porodicama na području Trebinja.

Ovim putem pozivamo sve humane ljude, ljubitelje košarke i sporta da se odazovu ovoj akciji u pomognu najugroženijim sugrađanima.

Svi zainteresovani se mogu prijaviti, te i donirati sredstva na dan takmičenja.

Program takmičenja

Početak takmičenja bi bio u 18 časova. Sportski i zabavni program će upotpuniti poznata rep grupa THC. Takmičenje se sastoji iz dva dijela - u prvom kvalifikacionom krugu šutiraju svi prijavljeni, a najboljih 10 idu u finale.

Tri prvoplasirana šutera će dobiti prigodne nagrade. 

Projekat TROJKA IZ BLOKA ima za cilj skupljanje pomoći socijalno ugroženim porodicama iz cijelog regiona, a po prvi put u našem gradu ga sprovodi Humanitarna organizacija "Srbi za Srbe". Predviđeno je da se pored velikog broja učesnika okupe i donatori, društveno odgovorne kompanije i preduzeća, javne ličnosti, sportske organizacije, medijske institucije i državni subjekti koji će svojim učešćem i donacijama pomoći prikupljanje sredstava i realizaciju ovog projekta. Ukoliko projekat naiđe na široku društvenu podršku, njegova realizacija bi se nastavila i proširila u budućem periodu.

160719 trojka