230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Počinje upis na kurseve engleskog jezika u edukativnom centru BRITANNICA

U Edukativnom centru Britannica u Trebinju, 28. avgusta počinje upis na kurseve engleskog jezika. 

170823 британика

EC Britannnica ima u svojoj ponudi kurseve engleskog jezika za najmlađe - jezičku igraonicu, individualne kurseve, kurseve za osnovce i srednjoškolce, kurseve opšteg jezika za odrasle, pripremne kurseve za polaganje međunarodnih priznatih Cambridge ispita, kao i kurseve na zahtjev, besplatne konsultacije za polaznike... Ova obrazovna ustanova sa ciljem upoznavanja svojih polaznika sa kulturnom baštinom naše zemlje i okruženja, organizuje izlete i ekskurzije širom regiona. Britannica nudi i usluge prevođenja i sudskog tumača na više evropskih jezika.

Britannica Trebinje koristi najsavremeniju multimedijalnu opremu (interaktivne učionice sa najsavremenijom audio opremom i računarima. Nastava se izvodi u malim grupama (do 6 polaznika u grupi ). Koristi se najsavremeniji nastavni materijal CUP (Cambridge University Press).

Našim polaznicima omogućeno je plaćanje u ratama, a kurseve mogu pohađati na dvije lokacije: na adresama Južni gradski izlaz bb i Nikšićki put bb (zgrade Swisslion-a). Za dva ili više polaznika iz jedne porodice nudimo i popust.

BRITANNICA nudi 50% popusta sve đake prvake

Kao i prethodnih godina, kursevi se održavaju na dvije lokacije: Južni gradski izlaz bb i Nikšićki put bb (zgrade Swisslion-a).

Sve informacije na telefon 066 530 730, na e-mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., na Facebook stranici i na sajtu www.britannica.ba.

PLAY, LEARN AND GROW TOGETHER!

170823 британика1

(Sponzorisano)