230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Bilećani dočekali svoju kraljicu TIJANU BOŠKOVIĆ (foto+video)

Večeras je u Bileći na terenu malih sportova OŠ Petar Petrović Njegoš, gdje je i napravila prve odbojkaške korake, upriličen veličanstven prijem za Tijanu Bošković "srpsku bombarderku", heroja Hercegovine.

160826 tijanaaa

Nekoliko hiljada Bilećana zajedno sa gostima iz cijele Hercegovine došlo je do pozdravi svoju kraljicu, koja je u svijetu proslavila ovaj kraj gdje je sa ponosom donijela Olimpijsku srebrenu medalju iz Brazila, koju je osvojila sa odbojkaškom reprezentacijom Srbije. Bilećani su za Tijanu pripremili fantastičan doček sa bogatim muzičkim programom, poklonima i petominutnim vatrometom. Njeni sugrađani radovali su se svim njenim nastupima, a večeras su joj se odužili za svu radost koju im je donijela prethodnih dana.

"Medalju posvećujem porodici, rodbini, svojoj Bileći, Republici Srpskoj, Srbiji i svim ljudima širom svijeta koji su navijali za nas i proveli mnogo neprospavanih noći", istakla je u svom obraćanju jedna od najzaslužnijih što su se odbojkašice Srbije sa srebrom oko vrata vratile sa Olimpijskih igara.

TIJANA je ovom prilikom zahvalila svim ljudima koji su došli večeras da uveličaju svečani doček, te najavila nove medalje i nove proslave na istom mjestu.