230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Rukometaši Leotara spremni dočekuju početak sezone

Rukometaši Leotara su u okviru priprema za novu sezonu odigrali prijateljsku utakmicu sa crnogosrkim prvakom Rukometnim klubom Budvanska rivijera iz Budve.

160916 rukomet leotar budva

Ovo je bio treći kontrolni meč, ujedno i generalna proba Leotara uoči početka prvenstva RS u kojoj Trebinjci imaju visoke ambicije.

Može se reći da su vicešampioni RS držali egal većim dijelom meča, te bili dostojan protivnik aktuelnom prvaku Crne Gore.

Rezultat na kraju meča je glasio 26:31. Sa po pet golova u redovima Leotara istakli su se Kapor i Milojević, dok je sa 7 golova kod gostiju najbolji bio Dodić. Sjajan je bio i golman Leotara Veselin Savović, koji je zabilježio preko 10 odbrana. On će i u ovoj sezoni, pored obaveza na fakultetu, bili veliki oslonac trebinjske ekipe.

Dragiša Koraćević trener Leotara bio je zadovoljan prikazanom igrom svojih izabranika.

"Ovo je jedan od najjačih kontrolnih mečeva koji smo odigrali u pripremama. Protivnik je bio jak, ali smo i mi odigrali na veoma visokom nivou. Imamo još nekoliko dana do početka sezone, te ćemo ih iskoristiti za poboljšanje nekih segmanata u igri, kako bi sezonu dočekali maksimalno spremni. Sve u svemu zadovoljan sam igrom i formom mojih igrača i mogu reći da željno i sa najvećim ambicijama očekujemo početak prvenstva", naveo je za Lokoportal šef stručnog štaba Rukometnog kluba Leotara, Dragiša Koraćević.

U meču prvog kola, koji je na progamu sledećeg vikenda, Leotar u Trebinju dočekuje RK Bijeljina.