230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Trebinje "proputovalo" kroz Srbiju

Turistička organizacija Grada Trebinja je u okviru manifestacije "Dani Srpske u Srbiji 2016“ koju je organizovalo Predstavništvo RS u Srbiji u saradnji sa Vladom Republike Srpske predstavila bogate turističke potencijale i turističku ponudu Trebinja.

160919 draganica
Manifestacija je održana u periodu od 10. - 16. septembra 2016. godine u nekoliko gradova Srbije, a Trebinje je predstavljeno u okviru zajedničkog štanda Republike Srpske koji je bio smješten na frekfentnim lokacijama na otvorenom (trgovi, šetališta i platoi), u Beogradu, Novom Sadu i Kragujevcu.
Turistička ponuda Trebinja naišla je na odličan odziv i veliko interesovanje stanovnika Beograda, Novog Sada i Kragujevca, ali i brojnih gostiju i turista koji su tih dana boravili u ovim gradovima kojima je omogućeno da dobiju promotivni materijal JU Turističke organizacije Grada Trebinja, kao i privrednih subjekata koji se bave pružanjem usluga u turizmu.

Na štandu su takođe bili izloženi raznovrsni suveniri i proizvodi kućne radinosti, a posjetioci štanda su imali priliku degustirati suhomesnate proizvode, vina i med poznatih trebinjskih proizođača, čime su bili u prilici osjetiti “autentičan duh Hercegovine i Trebinja”.
Promociju turističke ponude Trebinja pomogli su i svojim izvođenjem izvornog narodnog stvaralaštva, pjesama, igara i običaja Trebinja i Hercegovine članovi GKUD Alat "Swisslion" iz Trebinja.

160919 turisticka

Promocija turističke ponude Trebinja potvrdila je tezu da se Trebinje kao turistička destinacija sve bolje kotira na turističkom tržištu regiona, da je prepoznatljiva za stanovnike Srbije, odakle Trebinje tradicionalno posjećuje veliki broj turista, kao i da će se taj broj uvećavati u periodu koji je pred nama, što je bio slučaj u predhodnim godinama.

160919 turisticka1