230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

U novu sezonu sa novim imenom - KMF "Leotar Ocean link"

Trostruki šampion BiH u futsalu, klub malog fudbala Leotar u ovu sezonu će ući mnogo rasterećeniji, jer će morati samo da vodi bitku za bodove, a pitanje finansiranja je u velikoj mjeri rješeno.

IMG 0020 copy

Klub iz Dučićevog grada imaće veliku podršku od kompanije "Ocean Link Shipping and Logistics Ltd“, koja se bavi stručnom logističkom podrškom, uvozom, izvozom i distribucijom robe iz Kine po cijelom svijetu.

KMF “Leotar“ Trebinje osnovan je prije 20 godina i takmiči se u Premijer futsal ligi BiH koji je najveći rang takmičenja u zemlji. Od svog osnivanja, osvojio je 5 titula prvaka Republike Srpske, 3 titule prvaka BiH, 6 kupova Republike Srpske, 2 kupa BiH i učestvovao 3 puta u Ligi šampiona (UEFA Futsal Kup). Klub osim prvog tima ima i mlađe kategorije koje okupljaju oko 50 mladih.

- Ne mogu da riječima iskažem koliko je ovo velika pomoć za naš klub, kaže predsjednik kluba Mitar Vukanović. U prethodne 3-4 godine smo jedva opstajali, u nekoliko navrata bili pred gašenjem zbog nedostatka sredstava za osnovne potrebe, odnosno takmičenje. Sa ovom pomoći, možemo da se u potpunosti posvetimo samo treningu i da se potrudimo da povjerenje koje nam je pruženo, opravdamo dobrim rezultatima i da pokušamo da vratimo titulu u Trebinje.

Klub će u narednoj sezoni nositi ime KMF „Leotar Ocean Link“.