230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Svečano otvoren novi ugostiteljski objekat Caffe Pizzeria PAVONE

Novi ugostiteljski objekat, odlična lokacija, vrhunska usluga, sjajan ambijent i dekoracija, vrhunska ponuda iz italijanske kuhinje, te odlična kafa sigurno će zadovoljiti ukuse svih onih koji posjete novootvorenu Caffe Pizzeriju PAVONE u naselju Ložiona u Ulici Obala Luke Vukalovića 33.

160923 pavone

Objekat se prostire na preko 120 metara kvadratnih, sa preko 100 mjesta za goste. Prostrana ljetna bašta, sa divnim pogledom na obalu Trebišnjice, može da primi oko 70 gostiju, dok je kapacitet unutrašnjeg dijela oko 50 mjesta. Veliki broj gostiju i zvanica koji su prisustvovali svečanom otvaranju objekta složili su se oko konstatacije da je objekat jedinstven u našem gradu. Uslužno i prijatno osoblje ovog lokala dodatno je učinilo da ova noć ostane u prelijepom sjećanju svih onih koji su prisustvovali. Za muzičku podlogu se pobrinuo poznati muzički trojac Miki, Adi & Čoja.

Kafe picerija "Pavone" svoju ponudu će bazirati na italijanskoj kuhinji, (pice, paste, obrok salate, specijalitete od piletine), a ponudu prati veliki izbor alkoholnih i bezalkoholnih pića, kao i toplih napitaka. U bliskoj budućnosti plan im je da uključe i kućnu dostavu, kao i obogaćivanje već raznovrsnog menija.

Već od danas objekat radi u punom kapacitetu i ljubazno osoblje je u svakom trenutku spremno da vas ugosti. Lokal je otvoren svaki dan, tako da ga sa svojim društvom ili dragom osobom možete posjetiti u svakom trenutku… 

(Foto: Nebojša Muratović & Lokoportal)

(Sponzorisano)